pondelok 16. marca 2015

odporúčanô a H&M vsuvka

Takže dneska to bude o tom po tom. O všetkom čo ma napadne a vlastne o ničom.
Piatok som trávila v luxusnej kaviarni a čakala, že za vstup budeme platiť, naučila sa novým slengovím Piešťanským slovám (učte sa somnou ) :
          #1: keď je niečo príliš drahé odpadne ti z toho oblička /či pečeň?/
          #2: proste zpastačenci.. ja neviem. sme zpastačenci
Pochopili sme, že zrkadlovka nás nemusí vždy poslúchať, lebo sme nešikikiki, no predsa sa ľúbime.
Dozvedela som sa, že Grape je super vec (zas som odveci) a tento rok hádam aj Dominiku spatríte na tomto polahkom stretnutí mládeže. Wo-hó!
Sobotu som zabila na jednom konkurze. Jo doslova som ju zabila. Ukillerovala.... Aspoň som sa vyspala v buse cestou domov. A teraz mám pred sebou krásne dva dni prázdnin- posledných maturitných kedže na rok som na rade ja. Tešme sa všetci. A ak si maturant a čítaš toto, tak ti nebudem priať veľa šťastia ani veľa zapálených mozgových blán, budem ti priať len aby si vôbec deň pred tým zaspal.
Pondelok som vstala so slovami, že ľutujem svoj spánkový režim, no lebo sa nikdy nevyspím. Reku poviem si, že dnes pôjdem spať skorej, ale kedže ako jedna z posledných nezaujímavých ľudí idem na megašupafilmtoptopiek fifty shades of grey a prídem neskoro domov. Budem len dúfať, že vaše zrakové nadanie je zlé a neprečítate predchádzajúce littlebittle slová.

nedeľa 1. marca 2015

-sedemnásť plus jedna?-


     "Domča, povedz nám aký je to pocit mať 18!"

    *mlčky som si predstavila svoj život*

 " Hrozný! "

Neviem si predstaviť, že už sa nebudem hrať s hračkami, nudiť sa pred telkáčom, riešiť problémy  čo si obliecť zajtra (srandujem, to budem riešiť aj v 30-ke) nadávať na sprosté zákazy či frflať, že to jesť nebudem.
Všetko sa to zmenilo na: navar si sama, zarob si sama, rozhodni sa sama.... Tento mesiac bol pre mňa kritický pri tom február je jeden z mojich obľúbených aj keď je zima. No optimista povie mesiac skončil ide ďalší. A ako to už býva zvykom skončil sa mojimi narodeninami.

"Hej!! Zajtra mám narodeniny!!!"
* zakričala som ako 6 ročná okoloidúcej rómke*
"A koho trápia tvoje narodeniny?"