štvrtok 24. decembra 2015

Veselé Vianoce.

Vianoce boli pre mňa vždy sviatky plné vôní a tieto nie sú žiadnou výnimkou. Po celom dome cítiť hríby, ihličie, chaos- zmätok ( v našej rodine to bez toho nejde, neviem ako u vás) a smutného mokrého psa v rohu izby. Naša čivava musí Vianoce nenávidieť. dúfam ma nepreklína .

Prajem vám mí drazí, aby ste Vianoce prežili v kruhu svojej rodiny a hlavne, aby ste nezabudli na tri dôležité veci: vieru, lásku a nádej. Nech vás sprevádzajú celý budúci rok mňa hlavne tá nádej #maturitajo. Bohatého Ježiška priať nebudem, lebo ani on sa nenarodil bohatý. (nestrácajme pravý zmysel vianoc) Buďme bohatý vo viere. A to najhlavnejšie? Pusti si JOJKU!!! sú tam samé šteniatka ňafňafňaf


And for my english reader, because I know, you are there,
I wish the same important things. Each moment in a day has its own value.
 Morning brings HOPE, Afternoon brings FAITH. Evening brings LOVE,
 Night brings REST. Hope, u will have all of them every day.
 HAPPY CHRISTMAS AND NEW YEAR !


-dominicaminarik







štvrtok 17. decembra 2015

Aké by boli dačeky bez Vianoc? Naopak.

Či to nebolo včera keď som uploadla letné video? A teraz mi palce odmŕzajú na nohách...
Ako by pinterest povedal: Do it yourself a buď pinterestne pozitívny počas vianoc. A tak brázdim piny tejto fanky aplikáci a vyrábam vianočné lásky. Ak nevieš čo to je, je načase to zistiť.

Pinterest je ľudmi uctievaná stránka , ktorú musí každý obyvateľ tohto nášho spoločného bytí, navštíviť aspoň raz raz za deň za život. Keď nevieš čo, nájdeš to tam. Otaguj si každé slovo od DIY až po VINTAGE a nájdeš všetky krasotinky, ktoré ťa bez pinterestu nenapadli. 
Každú vec ktorá sa ti zapáči, si rýchlo a ľahko uložíš na svojej nástenke (facebook neopúšťaj nás) tlačítkom PIN IT. Sleduješ svojich kamarátov, rovnako ako oni teba (instagramový svet aj tu)a sleduješ ich diabolskéchute záujmy. (avalaible for android and app store)
Pár hand made tipov na výrobok nájdeš: TU a TAM i HEN či THERE

Ďalej ak vás chcem vianočne potešiť, poradím vám dve blogerky, ktoré rozdávajú šťastie a možno, mí drazí přátelé sa dám na toto rozdávanie šťastia raz aj ja. Keď zakričí prvá tisícka! O tompotom. 

Fresshion vás poteší novou súťažou a keďže jej súťaže stoja za to- let´s go! Tento krát si pre vás pripravila radosti od JUST LOVE (kjúút) a Lucky , ktorej výtvory su fakt cool. (pre vintage naladených ľudí as me) Takže ak sa chcete zapojiť, kliknite TU . Veselé Vánoce. 

Red poppy stories si dala toľkú námahu, a pripravila evrydéj surprájz- 24 dňový adventný kalendár a ak som správne pochopila, každý deň vyhrá niekto iný. Ak chceš skúsiť túto časť veselých vianoc skúš práve TU

Z rozklikávania slovíčok, by bolo pre dnes dosť, dúfam, že ste sa k niečomu novému dostali a keď nie tak jedzte medovníky a slávte Vianoce s krátkymi vlasmi . Šalala.




sobota 5. decembra 2015

Dear diary | Keď láska sa činí počas Vianoc

jedna sa zasnúbila
druhá sa vydala
tretia otehotnela.

Toľko Božieho požehnania.

a vieš čo?
I ja som šťastná, i keď stále v 
mojom pseudo svete, v rovnakom dome,
s rovnakými povinnosťami,
so skoro 17+2 ročnou hlavou,
so strachom čo bude za 6 mesiacov.
aj ona túžila po láske
aj ona bola zranená láskou
aj ona túžila po bábätku
A nakoniec?
Neopustil ich, počul ich.

Aj keď nevládzem poslal mi anjela,
ktorý je tu, každý deň, robí ma šťastnou
a raz budem mať tiež toľkú radosť. Radosť
z rodiny, ktorú vytvorím... s ním. 
A ak sa niečo zle skončilo,
ešte nie je koniec. Presne tie tri
ženy ma pre dnešok motivovali.
Teším sa z vás. Veľmi.