utorok 7. apríla 2015

DIY aneb oreo koláčik

                                                              kultúrno hudobná vsuvka #kliknišak

Blogersky láskyplne sa vám hlásim po sviatkoch, dúfam ste sa napapkali zajkov či koláčkov aneb ak patríš do skupiny #healthy či čo tak dúfam, že si si tiež prišiel na svoje! Šibačov si hádam mala dosť a ak si chalan ta nebavím sa tentokrát s tebou (láskyplne samozrejme).

A keď ste už tak krásne napapkaní, ľudia moji, tak just sem hodím pár fotiek z mojej oreo tvorby, ktorá že fasa chutila tak skús ak budeš chcieť. ( a to ani nezvyknem piecť a vydalo všetko)

Wat jú néd?
  • oreo
  • hudbu
  • dačo na rozdrvenie oreo ( valec fórinxmple)
  • smotanu na šlahanie
  • 3 balíčky vanilkového cukru
  • smotanová natierková pomazánka neslaná (ja neviem)





    Nudný postup pre tých, ktorí majú záujem: 
    No takže po sellácky veľmi rýchlo ti poviem, že rozdrvíš oreo v sáčku ( aj v troch lebo mne sa to celé rozzispalo- Dominiš šikovná) a pak do alobalu (do tortovej formy) polku rozdrvenej časti vysypeš a na vrch dáš krém. Vraj som ho zmiešala z tej nátrieky, 3 balíčkov vanilkového cukru a smotany. A na vrh už len posledné kúsky orea a na 5 hodín do chladničky (trolóló) kebyže véľmi chceš vedieť gramy a blá blá napíš mi na ask

Celá šťastná, že som vám napísala aspoň pár riadkov ničoho sa môžem ísť pobaliť a tešiť sa zajtra do školy. Tešiť sa.... tešiť sa na desiatu, či na doobedňajší spánok na tvrdom podnose... No nič, dúfajme, že ste si užili felkú noc a poprípade sa mi s ňou pochváľte!

must odveci:
tešíte sa na GoT ?

6 komentárov:

Každý komentár mi vyčarí úsmev na tvári :)