sobota 21. novembra 2015

November favourites

Ja neviem či je máj lásky čas alebo skazený november
(bo všetci si vyznávajú lásku v blogosfére-ale ľúbim vás mí drazí přátelé
 čo neviete čo s časom a čumíte tento nezmyselný blog) 

Idem lásku rozdávať aj ja, no začnem poslednými dňami, lebo viem, že o sebe ani neceknem ani nenapíšem ale instagramáci (už by to chcelo pre vás nejaky giveaway za vďaku. Smajlík na to!) vedia kde som, čo som.

#1 Minulý piatok som slávnostne ukončila stužkovicu môjho drahého s malou ujmou na zdraví, kedže som spala až 1 hodinu a bola akčná v sobotu doobeda na prednáškach biológie. (Predstav si ten stav- kofeín tentokrát sklamal).

#2 v ZOOTe vraj vyrábaju tieto random shity za ktoré aby som zas vyhadzovala peniaze- pretože sú dokonalé- nemala by som sledovať ľudí, furt mi robia reklamu a ja radostne rozhadzujem moje mizerné študentské úspory

#3 BBQ !!!!!!! a ešte raz: BBQ !!! Mi urobilo tento týždeň neskutočné šťastie a poslalo mi radosť. Viď dole obrázky. Jeden z obľúbených hand made výrobní, ktoré sa fakt oplatí navštíviť či už TU alebo TU. Prstienky sú robené z lásky, kvalitne držia i po náraze o stenu. (netrieskam si ruky o stenu ja len... no nič.)

#4 Kedy sa mám učiť na maturity ? Je tu niekto múdrejší než ja a povie mi to?

#5 Včera: 20.11. presne o 16:00 som spravila veľký čin-srdcervúci a darovala moje vlasy detskej onkológii v Bratislave. Bloger sem - bloger tam, toto je asi najkúlovejšia vec ktorú som spravila. Viem o čom. Nebudem sem hádzať moje veľmi doležité selfie, ale hádam instatná fotogravia bude.

#6 Bol/a si na GODZONE? Nie? Chyba. Ak si bol napíš mi, ak si nebol napíš mi, poviem ti. Ale na budúci rok choď-poď somnou, pretože chceš vedieť kto je kráľ a pridať sa k nám, ktorým ide o Božie kráľovstvo. (len o tom ešte nevieš) A ak nemáš godzone magazín, tiež sa oplatí zohnať!

#7 zistila som, že v blogosfére je Dominík až až. Mami premenuj ma. Či by sme mali spraviť nejaký event a že "Ahoj ja som Dominika" " Dominika toto je Dominika" bože to meno. Pome plakať

#8 Je mi smutno z tohto sveta, jo tiež rieším #prayforparis , pretože ľudstvo stráca zmysel bytia. Či stratilo, ale nebudem ničiť záver môjho blábolu. Ja len, keď už píšeš pray tak nepíš to, ale vážne sa pray.

































4 komentáre:

  1. Za tie vlasy klobúk dolu! Som rada že existujú aj takí ľudia. :) Taktiež prajem veľa šťastia s tým učením!
    http://valley-of-the-dollss.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Darovala si vlasy na onkológiu?:O To je úplne skvelá vec a naozaj ťa zato obdivujem! ♥ Mohla by si zverejniť nejakú fotku s kratšími vlasmi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ano darovala !! :) tiez sa z toho teším, sľubujem, ze v ďalšom príspevku budu nejake fotky!

      Odstrániť

Každý komentár mi vyčarí úsmev na tvári :)