streda 4. januára 2017

Domi

[2017]
                              ahojteee denníčkovci!

Prešli tri roky po tom čo ste zazreli svetlo sveta. Nie, len mojej charakteristickej úvahy. A teraz sedím a premýšľam v čom som sa zmenila. Skúsme to tentokrát definovať na tejto pesničke. Zachvílku mi je 20. rovných 20. wat (čakaj video!)
-Obľúbené heslo? "Všade dobre, doma najhoršie." (sedňjús)

- Vznikol zo mňa silný makač v lekárni (jo zmaturovala som hrám to na farmaceuta, ibalgin?)
- Plánujem už dlhé roky youtube kariéru (raz zo mňa bude GoGov súper. Niekde v mojich hlbokých snoch)
- Odišla som na ďaleký sever, kde som zistila, že kabát čo som nosila na našom západnom Slovensku absolútne nestačí a tak mám na výber, že buď budem  pekná* alebo mi bude teplúčko a budem ako *teplúčky tučnučký zemiačik* stále premýšľam nad výberom (zatiaľ je to niečo v pomere zdochnutá vymrznutá kačica na Liptove
- študujem predškolskú a elementárnu pedagogiku na Katolíckej univerzite v Ružomberku. (a milujem to tam). pri tom som tu spamovala asi rok aká zo mňa bude medička, to je tiež celkom funny príbeh- ale na inú kapitolu.. 
- stále snívam o veciach, a stále som sa nenaučila nesnívať lebo z každej strany sa na vás valia tie premotitované statusy " snívaj dúfaj ver! " a potom ja umrnčané decko, ktorému málo vecí vychádza len sklamaná ostávam. fňuk
- ľúbim zabávať ľudí- ale viem aj liezť na nervy.
- som schizofrenická. - česť mužovi ktorý si ma vezme.
- stále veľa rozprávam, ale postupom času prichádzam na to, že by som radšej kecala do kamery ako ťukala do klávesnice. Sakra... to sme zase pri tom magornom channeli na youtube. 
- stále neznášam Silvestra, Veľkú noc a zvuk prázdneho šampónu ale poviem vám, že na moje konto pribudlo o mnoho viac vecí, ktoré zbožnujem! Tak schválne: balea šampóny, červený rúž, červenú, retro, vôňu nových perín, mládežnícke svätá omše, MOJU školu, Liptov, hory, jeho vôňu, vtipných ľudí, penové vankúše, fotenie, fotky, fotografov, fof, zajace malé fufu, šteniatka, sny o šteniatkach, jednorožcov, vlaky, darčeky, sneh, zajačíčatá, svätý pokoj, noc
- prestala som počúvať pesničky, tyvole som fakt divná. Som v nejakej divnej fáze-dimenzii- kde nemá zmysel počúvať pesničky, takže vo vlaku ma nenájdete so slúchatkami v ušiach ale s knihou v ruke. (bifla alebo storymol)
- stále fotím len na analóg, ale už som si sľúbila, že si kúpim ten poonďatý foťák a vyplujem toho viac. (skáčem a snažím sa upútať pozornosť. tututututu!!)

- milujem listy, som starý romantik a beriem veci vážne, milujem zmeny, svadby (čím to asi bude). 
- nežijem bez pinterestu - nič nezahadzuj- zo všetkého sa dá čo-to vyrobiť. 

                                                                                      be creative
                                                                                   save our planet

                                                                                          Domi.



9 komentárov:

  1. Jej, tá vynrzmznuta kačica na Liptove naozaj pobavila :) Držím ti palce v tvojej youtube kariére, budem fanúšik #1. V niektorých veciach mi hovoríš absolútne z duše (napríklad tie listy. Pripravujem článok na blogu. Bohužiaľ takmer nikto si so mnou tie listy nepíše, ale keď už, tak atmoška je na mieste. Alebo to retro. Keď vidím bodkované šaty tak cítim v bruchu motýliky O:) )
    Len tak ďalej, tvoj blog je super, tak prajem ešte veľa rokov na blogerskej scéne! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. čo čo čo!??!! Nikto ti nepíše ?! A hneď mi napíš na instagram svoju adresu a ideme na to! A .. no Jo... na Liptove liptovňe- mrzne noc či deň. A teším sa na tvoj príspevok určite mi pripomeň!

      Odstrániť
    2. http://theflemmieux.blogspot.sk/2017/01/navrat-k-pisaniu-listov.html?m=1

      Odstrániť
  2. Super článok ! Som sa cítila ako keby som ti "šmírovala" v denníčku :D úprimne napísané. A s tými listami sa k Vám pripájam !! Aj ja si chcem písať. PS:tiež čítam knihy, ked cestujem a nepočúvam hudbu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vali <3 .. dievčatá plánujem letter event na FB onedlho :) budem rada ak sa zapojíte, urobíme klub ľudí čo sa poznajú/nepoznajú a potešíme naše srdciaaaa. A ak dovtedy nevydržíte šup šup adresy na moj insta :D :)

      Odstrániť
    2. To by bolo geniálne ! Určite sa zapojím :)

      Odstrániť
    3. Kludne aj na môj ! Listy sú super aj pohľadnice poprosím :D

      Odstrániť
  3. Skvelý článok, rada sa dozvedám čo to o blogerkách:) Pobavilo ma to s tým, že si schizofrenická:D Ja sa tiež niekedy čudujem môjmu priateľovi, že je so mnou už vyše 2 rokoch a stále to so mnou vie vydržať:D

    Giveaway o balíček produktov v hodnote 100€

    OdpovedaťOdstrániť

Každý komentár mi vyčarí úsmev na tvári :)