pondelok 23. januára 2017

Výpoveď výpovedná. (ľuďom smerovaná)



Veľakrát čakáme na to, kým v našom živote zasvieti zelená ako na semafóre (na ktorom strávime polku nášho života bájdvej) a keď tá zelená zasvieti, pokrčíme tú šancu a zahodíme ju do koša ako napríklad oznámenie o prijatí na medicínu, žiadosť o ruku alebo pozvánku do semifinále v Miss Slovensko od samotnej Chomistekovej. Nie nepíšem o sebe (aby ste nedostávali infarktové stavy a nezvíjali myšku v ruke), alebo ... aspoň z časti nie o mne. 

Celý môj blog je záhada a človek niekedy nevie čo presne je o mne a čo sú len svedectvá. No, tak to má byť.


Nebudem rozprávať o stratených príležitostiach, to nie.. Cesta z Piešťan cez Havran je tak vyčerpávajúca, že donúti moju hlavu myslieť (teda premýšľať nad hocičím len nie na to, že pri ktorej zákrute dostaneme šmyk alebo zrazíme srnku. Badumtss.) 


Keď sa obzerám okolo seba, veľmi veľa vecí sa zmenilo, ľudia chytili novú šancu bytia, alebo stratili úplne svôj život. V prvom rade chcem pochváliť všetky moje známe/neznáme dávne/terajšie kamarátky, ktoré začali život na novom mieste, vydali sa - porodili svoje prvé dieťatko (haha ak čítate tak to píšem o vás!) umárajú svoje mysle na vysokej škole alebo sa tlačia v malom byte ale v byte v ktorom srší láska. Áno som na vás strašne hrdá lebo ste všetky tak mladé, že sa len pýtam či by som všetky tie veci zvládla aj ja. Ste super!

Ale na druhú stranu, poznám osoby, ktoré svoje šťastie nevedia nájsť a aj keď spolu nie sme v kontakte, tak sociálne siete hovoria aj za vás (nie každý IG účet sa tvári šťastne). Chcem vám len toľko odkázať, že kým ste zdraví a máte oboch rodičov nič nie je také zlé aby to neprešlo (neumárajte svoj žiaľ prefarbovaním si vlasov) . Modlím sa.. aj za tých, ktoré modlitbu nepoznáte a dúfam, že tiež raz spoznáte čo je radosť už len z toho, že zdoláte Malinô Brdô na lyžiach- aj keď sa neviete lyžovať. (aj keď Lukáš si pri mne odtrpel svoje, pri každom páde som plakala :D )

Dobre bolo dosť polemizovania, len som sa chcela nejak hromadne vyjadriť  k všetkým mojím denníčkovcom a dúfam, že sa pousmejete keď sa tu nájdete.

Novinky!
  • Konečne, konečne .. badmtssss.... som sa dopracovala k svojmu Canoníku
  • Neznášam skúškové a zistila som, že na maturity mi stačilo sa učiť 3 dni pred tým ( brain damage)
  • Mám super muža.
  • Pán Boh sa stará. (no to nie je novinka, ale pripomienka)
  • študentské diáre buď TU alebo TU

a čo vy? učíte sa, prázdninujete, tešíte sa?
úsmev je super.




2 komentáre:

Každý komentár mi vyčarí úsmev na tvári :)