utorok 2. augusta 2016

DEAR DIARY | wake me up when september ends.

Namôjveru by som povedala, že tieto moje sračky už nikto nečíta, lebo šak Dominika nie je  schopná byť still online a písať a komentárov pak ubudne, ale už mi to tu (že) seriózne chýbalo. Tak keď je konečne pondelok, po mesiaci čo som doma a sedím bez pohnutia, rozhodla som sa niečo spísať. O niečom o ničom.


Začnem asi tým, že od života som dostala jeden veľký break, a neviem čo s toľkým voľným časom teraz. Rozhodla som sa dohnať čas, poodpisovať na listy, ktoré som dostala ešte na konci maturity mať u riťi, poslať magnetky z Grécka ľudom ktorí "cez leto sa určite stretneme" a nevie to nejak vydať. Máte odpustené. A čo ten spomenutý break? Tí, ktorí ma sledujete na snape a osobný ostatok viete, že Lukáš sa vytratil na Akadémiu Ozbrojených síl SR (sťa už názvu sa bojím) a mňa nechal doma. Tiež ma napadlo, že sa prihlásim a budem to hrať presne ako táto v tomtotu filme. No veď čo, sranda mohla byť. A keď budete o tejto slávnej Akadémii vedieť viac isto si pozrite túto časť Vo štvorici po Slovensku.


Ďalšia novinka v mojom letnom období je, že som si konečne vybavila bývanie v Ružomberku, takže píšte dátumy dáme stretávky, budem len rada. Ešte sa rozhodnúť kedy sa do Ružomberka nasťahujem, keďže v septembri bude milión akčných vecí a táto nervy drástajúca citovo vydieračská srdce lámajúca pieseň od Greendeju, sedí nato, že to radšej celé prespať. Ďalej by som sa mala ukázať v Martine na Lukášovej vojenskej prísahe (prisahať o obetovaní vlastného života and another shits) či v Liptovskom Mikuláši. Tieto mestá ma asi budú sprevádzať už do konca života. *yesss* (chýba mi Trnava)

         

Spoznala som (kiberneticky) super osoby ako Veroniku z Kanady, ktorej sa plnia sny a veľmi dobre sa mi sňou vymieňaju hlasovky na whatsappe. best app ever. A teším sa z mojej budúcej spoločníčky na cestách vysokoškolskými veľmi potrebnými pedagogickými znalosťami Julky, ktorú verím, budem často krát spomínať na sošl sieťach a zažijeme kopec srandy v tom našom mestečku.

A čo vy? Nenarukoval vám nikto na vojnu včera ráno? (náhoda je blbec)


8 komentárov:

  1. Pesnička od "greendeju" je moja srdcovka jednoducho, ja by som zaa celý ten august ešte trošku natiahla, rýchlo mi to nejako ubehlo :/ :D.
    Mňa celá tá vojenská tematika strašne žerie, strašne cool to ie! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A co si nešla na vojenskú? Mne sa to tiez páči, uz sa neviem dočkať kedy si snim urobím prvu vojenskú fotku haha! :)

      Odstrániť
    2. Fyzicky som a tom dosť chabo, netrúfla by som si na to. Ostanem pri filmoch a modeloch tankov radšej :D

      Odstrániť
    3. Neboj sa ja som na tom rovnako :D budem sa len nečinne prizerať !

      Odstrániť
  2. Celkom ma dostalo, že ide na Akadémiu Ozbrojených síl, pretože nepoznám nikoho takého! Znie to inak naozaj dobre, no ja by som dala prednosť skôr Akadémie Policajného zboru (no to by som musela byť na tom fyzicky zdatnejšie :D).
    A tá pieseň je skvelá ♥
    CAROLINE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani ja zatial nikoho iného nepoznám, jeho zobrali ako jedine chalana z nášho kraja takže wau... ved uvidíme ako to bude pokračovať, iste budem obohacovať príspevky aj vojenskými zážitkami ak mi dovoli :D
      policajná akadémia je vraj tiez fajn :) ale ani na tu by som si ja osobne netrúfla!

      Odstrániť

Každý komentár mi vyčarí úsmev na tvári :)