utorok 30. augusta 2016

Dominika v ríši divov.

Bola som na výlete! V rozprávkove. V mestečku pod horami. 
V horách. V prekrásnej prírode. Tam kde ma srdce ťahá,
V tej oblasti budem raz bývať!



Milí moji denníčkoví priatelia. Poznáte ten pocit preplneného vlaku, kde ak si sadnete nemôžete pohnúť ani s nohou? Šla som takým aj do Martina aj z Martina. Dofrasa teším sa na tieto cestovačky comingsoon (asi si začnem miestenky kupovať) . Teta čo sedela pri mne cestou tam si musela myslieť, že som nejak psychicky narušená, lebo sem-tam som si nohu vystrela rýchlosťou ako keby nesedí nikto okolo mňa alebo si pohmkávala túto šialenú melódiu ktorá mi nedá spávať. #sorryteta .

Cestou naspať to bolo o inom šialenstve- s Lukášom na pol riť na jednej sedačke. Alebo si dotoho predstavte ako začal rozprávať " no v kasárniach nám dali na tie 2 dni čo ma pustili domov 4 šunky, 8 keksov, 3 pomarančové džúsiky ( z ktorých by som sa isto posrala) a rožky som si zabudol vo vojenskej taške". Výborne, plesnivé rožky. A potom to začal vyberať na ten malý stolček vo vlaku. # vlakovéstory
Ale inak tam neosprostel, je v pohode len nohy si furt vykrúca do pochodovského systému. pomoc



V štvrtok som sa dala na túričku (pre Bašku prechádzku) na Šútovský vodopád a hľa Baša sa rozhodla, že šak vlezem do vody, nemá 5 stupňov.a ja som sa hrala na fotografa Takže myslím, že ďalší zážitok za nami.

Ďalej, mám strašne veľa vecí, ktoré vám musím ukázať/odporučiť/informovať vás a neviem v akom poradí to sem mam natlačiť tak idem spraviť moju bodkovú postupku:

  • vedeli ste, že ak nemáte tieto Fusakle tak ste nestihli tohtomesačnú vychytávku?
  • ak si YouTube sledovateľ , poznáš Zoelu? Nie? Daj jej šancu, žerem jej kanál. 
  • Vanilkový kaktus!! Svadobné jéj!
  • zháňam vintage bicykel, aj s košíkom! nejaké rady?
  • Pretože všetko bude napokon krásne.
  • už len 3 týždne a sťahujem sa do Ružomberka! (what the hell have I done)
  • treba ísť do kina na tento horor ! Ak ste horormaniaci, ktorí si potom nadávajú jak ja.





photo credit: BaskaPhoto

16 komentárov:

  1. Máš můj odběr :)
    http://nicoleshyblog.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ježín no skvelý článok, a určite aj skvelý výlet a fotkyba tak podobne, celé dobre <3 :D. Tvoje denníčkové články ma fakt bavia. K tomu bicyklu - u krstnej som našla starú Libretu či ako sa to volá a do zimy si to zrenovujem aby som bola na jar už pirát ciest. Takže odporúčam prekutrať pivnice starých dám, taký echt starý bicykel ma svoj šmrnc :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ved toto, že naši už tu pivnicu dáávno vypratali a nepočkali na moju dneskašiu uchylku, takže žiadny bicykel nie je k dispo :(

      Odstrániť
  3. Prekrásne fotky a na článku som sa skvelo zasmiala :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. No "vojačí" život je des z toho, čo počúvam! Inak retro bicykel zháňam aj ja! Vanilkový kaktus je dokonalý a fusakle taktiež ♥ A hlavne ty si nádherná! Taktiež ti držím palce, ja začínam 19. septembra a 6. mám zápis, takže už čoskoro uvidím svoju internátnu izbu ;D A ty?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja 19.ho!! :) a zápis mám 5.ho takže sme temer, rovnako, potom postni fotky tvojej internátnej izby. Som zvedavá na tu moju. A ďakujem :)

      Odstrániť
  5. ak zeries Zoellu potom si mrkni aj Tanyu Burr, AMeliu Lianu a Mimi Ikonn :)

    Pozyvam na luxusnu GIVEAWAY o setrnu kulmu ROWENTA a balicek kozmetiky DOVE. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Musel to byť naozaj skvelý výlet keďže máš z neho také pekné fotky. Inak retro bicykle sa aj mne páčia, ale ešte som nevidela taký do ktorého by som sa na prvý podľad zamilovala. :)

    www.thefashiontwiins.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A tak ja z každého výletu mam fotky, lebo mam akčnú kamarátku ktora lubi fotiť:)

      Odstrániť
  7. Ty si doteraz nepoznala Zoellu? Kde žiješ? ale nie robím si srandu :D Je skvelá :). Preplnené vlaky z duše nenávidím, ale čo už, niekedy to inak nejde :D. A milujem tento song od MO, hlavne na Grape som si ju dosť užila :)).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. hej na grape to musela byt pecka, ale nebola som tam :( a nie nepoznala som ju! štrasna nieco !:D

      Odstrániť

Každý komentár mi vyčarí úsmev na tvári :)